Despre noi


Despre companie

Rodach este marca inregistrata a Damila, societate comerciala cu capital privat romanesc, infiintata in anul 1992 si care ocupa un loc important pe piata materialelor de constructii si finisaje din Romania, fiind unul dintre putinii comercianti care ofera o solutie completa in domeniul constructiilor.

Dupa 15 ani de experienta acumulata in domeniul comertului cu materiale de constructii, Damila face pasul spre productie, in anul 2007, cand porneste productia de plasa sudata. La doi ani de la acel moment, in anul 2009, incepe si productia de tigla metalica Rodach si a tablei profilate pentru constructii rezidentiale si industriale.Despre productie

Fabrica de tigla metalica Rodach si profilare tabla se afla in Ramnicu Valcea si are o capacitate lunara de procesare de aproximativ 700 tone.

Damila este o companie orientata catre client si de aceea, investeste continuu in modernizarea si retehnologizarea unitatilor de productie, astfel incat sa poata livra produse proprii de calitate, care sa corespunda oricaror exigente.

Tigla metalica Rodach impreuna cu accesoriile si sistemul pluivial, dar si tabla profilata (tabla prevopsita, tabla zincata, tabla aluzinc) sunt recunoscute de catre specialisti ca fiind de cea mai bunã calitate, produse in conformitate cu standardele europene de productie, toleranta si inspectie, cu impact minim asupra mediului inconjurator. Toate produsele Rodach sunt insotite la livarare de documente de calitate si certificate de garantie.

Calitatea materiei prime: Oteluri galvanizate (DX 51D), strat de zinc pana la 275 g/mp, acoperite cu vopsea poliesterica de pana la 80 microni.

fisa tehnica rodach tigla metalica
 

Vizualizati galeria foto