Despre noi


Despre companie

Rodach este marcă înregistrată a Damila, societate comercială cu capital privat românesc, înființată în anul 1992 și care ocupă un loc important pe piața materialelor de construcții și finisaje din România, fiind unul dintre puținii comercianți care oferă o soluție completă în domeniul construcțiilor.

După 15 ani de experiență acumulată în domeniul comerțului cu materiale de construcții, Damila face pasul spre producție, în anul 2007, când pornește producția de plasă sudată. La doi ani de la acel moment, în anul 2009, începe și producția de țiglă metalică Rodach și a tablei profilate pentru construcții rezidențiale și industriale.Despre producție

Fabrica de țiglă metalică Rodach și profilare tablă se află în Râmnicu Vâlcea și are o capacitate lunară de procesare de aproximativ 700 tone.

Damila este o companie orientată către client și de aceea, investește continuu în modernizarea și retehnologizarea unităților de producție, astfel încât să poată livra produse proprii de calitate, care să corespundă oricăror exigențe.

Țigla metalică Rodach împreună cu accesoriile și sistemul pluivial, dar și tablă profilată (tablă prevopsita, tablă zincată, tablă aluzinc) sunt recunoscute de către specialiști că fiind de cea mai bunã calitate, produse în conformitate cu standardele europene de producție, toleranță și inspecție, cu impact minim asupra mediului înconjurător. Toate produsele Rodach sunt însoțite la livarare de documente de calitate și certificate de garanție.

Calitatea materiei prime: Oțeluri galvanizate (DX 51D), strat de zinc până la 275 g/mp, acoperite cu vopsea poliesterică de până la 80 microni.

 

Vizualizați galeria foto