Despre noi


Damila, partener de încredere pe piața materialelor de construcții din România din anul 1992, oferă soluții integrate pentru industria construcțiilor civile și industriale, producția de echipamente și utilaje, industria auto și alte sectoare de activitate, printr-o gamă largă de produse și servicii de logistică.

Damila a evoluat în fiecare an împreună cu partenerii săi, alături de care a susținut importante proiecte rezidențiale, de infrastructură și dezvoltare națională. Damila are investiții în capacități de producție și logistică de peste 30 milioane de euro, fiind prezentă pe piața națională și internațională atât cu produsele comercializate, cât și cu produsele fabricate în capacitățile proprii de producție. Cu responsabilitate față de mediu și grijă pentru generațiile viitoare, modelul de business Damila are la bază soluții durabile, personalizate, menite să protejeze planeta.

Damila a devenit producător de țiglă metalică Rodach în anul 2009, astăzi producând soluția completă pentru acoperiș ce include sistemul pluvial și accesorii. Urmărind tendințele acoperișurilor, Damila a reușit să se impună pe piața țiglei metalice prin cele 3 produse de referință ale sale - Rodach Simetric, Rodach Antic și Rodach Clasic - prin calitate și nuanțe de culoare, oferind fiecărei cerințe arhitecturale posibilitatea de a se realiza.

Damila se diferențiază prin calitatea produselor și serviciilor construind parteneriate destinate să dureze.


Calitatea materiei prime: Oțeluri galvanizate (DX 51D), strat de zinc până la 275 g/mp, acoperite cu vopsea poliesterică de până la 80 microni.

 

Vizualizați galeria foto