Devino montator Rodach

Ești un bun specialist în montajul sistemelor de acoperiș? Ai o echipa bună de montatori? Ești preocupat mereu să faci cele mai bune lucrări?
Devino partener Rodach și hai să creăm împreună o rețea de montatori profesioniști Rodach.

Îți transmitem oportunități de montaj pe care le primim de la clienții noștri, participi la evenimentele și cursurile organizate de Damila, îți promovăm proiectele și îți oferim echipament de lucru și scule pentru a realiza un montaj corect și în siguranță.

Cum funcționează programul?
Prin înscrierea datelor în formular de mai jos îți exprimi intenția de a te înscrie în programul Damila SRL pentru montatori și ești de acord că Damila să recomande serviciile tale către clienți, sau că Damila să publice informațiile furnizate de tine privind proiectele realizate pe site-ul rodach.ro sau alte medii de promovare.

După înscriere vei fi contactat de un reprezentant Damila care îți va solicita, pentru confirmarea înscrierii, detalii referitoare la minim 3 proiecte realizate, care au inclus montaj de acoperiș din țiglă metalică. După confirmarea înscrierii în program, în funcție de solicitările clienților vei primi cereri de montaj și vei avea la dispoziție cinci zile lucrătoare să îi contactezi și să le transmiți oferta de montaj.

Te rugăm să țîi cont de faptul că Damila SRL nu este implicată direct în relația care poate interveni între montatorul recomandat și client, de aceea Damila SRL nu poate fi responsabilă de prețul practicat și nici de calitatea finală a proiectului. Damila SRL va evalua calitatea serviciilor de montaj oferite în scopul de a oferi clienților cele mai bune recomandări.