Devino montator Rodach

Esti un bun specialist in montajul sistemelor de acoperis? Ai o echipa buna de montatori? Esti preocupat mereu sa faci cele mai bune lucrari?
Devino partener Rodach și hai sa cream impreuna o retea de montatori profesionisti Rodach.

Iti transmitem oportunitati de montaj pe care le primim de la clientii nostri, participi la evenimentele si cursurile organizate de Damila, iti promovam proiectele și își oferim echipament de lucru si scule pentru a realiza un montaj corect si in siguranta.

Cum functioneaza programul?
Prin înscrierea datelor în formular de mai jos iti exprimi intentia de a te inscrie în programul Damila SRL pentru montatori și esti de acord ca Damila să recomande serviciile tale către clienți, sau ca Damila să publice informațiile furnizate de tine privind proiectele realizate pe site-ul rodach.ro sau alte medii de promovare.

Dupa inscriere vei fi contactat de un reprezentant Damila care iti va solicita, pentru confirmarea inscrierii, detalii referitoare la minim 3 proiecte realizate, care au inclus montaj de acoperis din tigla metalica. Dupa confirmarea inscrierii in program, in functie de solicitarile clientilor vei primi cereri de montaj si vei avea la dispozitie cinci zile lucratoare sa ii contactezi si sa le transmiti oferta de montaj.

Te rugam sa tii cont de faptul că Damila SRL nu este implicată direct în relația care poate interveni intre montatorul recomandat și client, de aceea Damila SRL nu poate fi responsabila de pretul practicat si nici de calitatea finala a proiectului. Damila SRL va evalua calitatea serviciilor de montaj oferite în scopul de a oferi clientilor cele mai bune recomandari.