VELUX

Despre

Ferestrele de mansarda VELUX


Sa folosesti mansarda ca spatiu de locuit este intotdeauna o idee buna.
Pentru prima casa impreuna, cand familia se mareste sau pentru propriul birou la inatime, doar folosesti tigla metalica Rodach si ferestre de mansarda VELUX pentru a te bucura de un acoperis rezistent, aer proaspat si lumina naturala in mansarda ta.

VELUX în România
De 21 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

VELUX România, prezentă pe piață din 1997, oferă cea mai vastă gamă de produse și soluții care să contribuie la calitatea vieții pentru persoanele care trăiesc și lucrează în clădiri și pentru copii care învață în școli:
● ferestre de mansardă concepute pentru toate tipurile de acoperiș: în pantă cu sau fără parapet; acoperiș tip terasă; pentru poduri locuite și nelocuite
● ferestre verticale folosite doar în combinație cu ferestrele montate pe acoperișul în pantă, pentru mansardele cu parapet
● tuneluri solare pentru spațiile fără acces direct la lumina naturala
● accesorii decorative: jaluzele, rulouri, rolete
● soluții de control de la distanță
● produse de montaj și izolare termică


Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcții, clădiri noi sau renovate, publice sau private, și sunt comercializate exclusiv prin rețeaua națională de distribuitori specializați în domeniul materialelor de construcții.

Damila este distribuitor VELUX.
Contacteaza-ne pentru oferta personalizata pentru produsele VELUX impreuna cu sistemul de acoperis Rodach.

VELUX4