Ferestre de mansarda VELUX

Despre

Ferestrele de mansarda VELUX


Pentru prima casa împreună, când familia se marește sau pentru un birou la înalțime, țigla metalică Rodach și ferestrele de mansardă VELUX îți asigură un acoperiș rezistent, aer proaspăt și lumină naturală în mansarda ta.

VELUX în România
Încă din 1997, VELUX aduce lumina și aerul proaspăt în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

Oferă cea mai vastă gamă de produse și soluții care contribuie la calitatea vieții pentru persoanele ce trăiesc și lucrează în clădiri, dar și pentru copii care învață în gradinițe/școli:
● ferestre de mansardă concepute pentru toate tipurile de acoperiș: în pantă cu sau fără parapet; acoperiș tip terasă; pentru poduri locuite și nelocuite
● ferestre verticale folosite doar în combinație cu ferestrele montate pe acoperișul în pantă, pentru mansardele cu parapet
● tuneluri solare pentru spațiile fără acces direct la lumina naturala
● accesorii decorative: jaluzele, rulouri, rolete
● soluții de control de la distanță
● produse de montaj și izolare termică


Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcții, clădiri noi sau renovate, publice sau private, și sunt comercializate exclusiv prin rețeaua națională de distribuitori specializați în domeniul materialelor de construcții.

Damila este partener VELUX.
Contacteaza-ne pentru oferta personalizata pentru produsele VELUX impreuna cu sistemul de acoperis Rodach.

velux-2021-8
velux-2021-5