Găsește un montator Rodach

Ai achiziționat sistemul complet de acoperiș Rodach și ai nevoie să îl montezi?
Îți dorești să achiziționezi acoperișul și vrei să obții oferta de preț si să programezi din timp montajul?


Completează și trimite formularul de mai jos. În scurt timp vei primi un e-mail de confirmare cu datele de contact pentru două echipe de montatori. Totodată vei primi și datele de contact ale consilierului Damila, producător al sistemul complet de acoperiș Rodach, care îți va transmite toate informațiile privid oferta de preț și, în funcție de locația lucrării, poate realiza măsurătorile acoperișului.

Totodată, specialiștii respectivi vor fi informați cu privire la solicitarea ta.
Te rugăm să contactezi specialișții recomandați în decurs de cinci zile lucrătoare. Pentru a ne asigura că ai beneficiat cele mai bune servicii, avem nevoie de feedback-ul tău. De aceea, vei fi contactat pentru de evaluare după cele cinci zile și după ce se va finaliza montajul. Vor fi întrebări scurte la care te rugăm să ne răspunzi pentru a ne ajută să ne îmbunătățim serviciile în permanență.

Te rugăm să ții cont de faptul că Damila – producător al sistemului de acoperiș Rodach și distribuitor al ferestrelor de mansardă VELUX nu este implicată direct în proiectul tău și de aceea nu putem fi responsabili de prețul practicat de către montator și nici de calitatea finală a proiectului. Vei beneficia, desigur, de garanția Rodach și VELUX pentru produse, conform certificatului de garanție primit.