Gaseste un montator Rodach

Ai achiziționat sistemul complet de acoperiș Rodach și ai nevoie să îl montezi?
Îți dorești să achiziționezi acoperișul și vrei să obții oferta de preț si să programezi din timp montajul?


Completează și trimite formularul de mai jos. În scurt timp vei primi un e-mail de confirmare cu datele de contact pentru doua echipe de montatori. Totodata vei primi si datele de contact ale consilierului Damila, producator al sistemul complet de acoperis Rodach, care iti va transmite toate informatiile privid oferta de pret si, in functie de locatia lucrarii, poate realiza masuratorile acoperisului.

Totodata, specialistii respectivi vor fi informati cu privire la solicitarea ta.
Te rugam sa contactezi specialistii recomandati in decurs de cinci zile lucratoare. Pentru a ne asigura că ai beneficiat cele mai bune servicii, avem nevoie de feedback-ul tău. De aceea, vei fi contactat pentru de evaluare după cele cinci zile și după ce se va finaliza montajul. Vor fi întrebări scurte la care te rugăm să ne răspunzi pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile în permanență.

Te rugăm să ții cont de faptul că Damila – producător al sistemului de acoperis Rodach și distribuitor al ferestrelor de mansarda VELUX nu este implicată direct în proiectul tău și de aceea nu putem fi responsabili de prețul practicat de către montator și nici de calitatea finală a proiectului. Vei beneficia, desigur, de garanția Rodach si VELUX pentru produse, conform certificatului de garanție primit.